Vi er et fullverdig mediebyrå som har spesialisert oss på innholdsproduksjon og web-design! Vi har spisset kompetanse innenfor utvikling og design av hjemmesider, foto, video, grafisk design & digital markedsføring. 

Du er velkommen til en kopp kaffe og nærmere prat i våre lokaler på kjøpesenteret Sjøsiden Hus & Hjem, Stjørdal. 

Daglig leder

Jon Steinar Vici Sivertsen

Jon Steinar Vici Sivertsen er 27 år og kommer fra Trondheim. Som daglig leder bruker han sin erfaring og ekspertise for å gi kundene gode resultater.  

Jon har en solid akademisk bakgrunn på blant annet et av Storbrittania’s høyt rangerte universiteter – Coventry University. Der gjennomførte han moduler som Entreprenørskap, Strategisk Ledelse & Strategisk Markedsføring.

Start video

Jon Steinar Vici Sivertsen

Jon Steinar Vici Sivertsen er 24 år og kommer fra Trondheim. Etter å ha vært bosatt to år på Hell, ønsker han å komme tettere på bedriftene i nærmiljøet. Han er opptatt av å dele sin ekspertise. og gi andre virksomheter et løft gjennom våre tjenester.

Jon har en solid akademisk bakgrunn på blant annet et av Storbrittania´s høyt rangerte universiteter – Coventry University. Der gjennomførte han moduler som Entreprenørskap, Strategisk Ledelse & Strategisk Markedsføring.

Ved siden av ViciMedia Norge er Jon grunnlegger og daglig leder av klesmerket SLAYVICI samt. holder foredrag.

 

Partnere

Daglig Leder, Jon S.Vici Sivertsen

Jon(24) fra Trondheim, er daglig leder av ViciMedia Norge. Jon hjelper andre virksomheter gjennom våre tjenester. Som Daglig Leder bruker Jon sin erfaring og ekspertise for å gi alle våre klienter eksepsjonelle resultater. Jon er talentfull og hardtarbeidende, og bringer de beste resultatene for sine klienter!